Üks küsimus: Kas Teie läheksite puhkama kriisipiirkonda?

ÄP 29. august 2007, 00:00

Mina läheksin küll. See ei tähenda, et ma lausa, pea ees, tulle hüppaksin - enne teeksin ikka olukorra sihtkohas enda jaoks selgeks.

Turistina ei läheks. Minnes kriisipiirkonda, näiteks Kreekasse, segame me neid, kes seal parasjagu tulega võitlevad. Ma ei läheks ka turvalisust silmas pidades, sest ei tasu otsida adrenaliini igalt poolt.

Eelistan puhata Eestis, seda enam, et kodumaja sai just valmis ja seal kulub palju aega. Kui mul aga oleks turismireis pikalt ette planeeritud ja enne väljasõitu ilmneb, et kohapeal on kriisiolukord, siis mõtleksin sügavalt järele, mis on minu reisi eesmärk - kas ekstreemsus või puhkus.

Kui reis oleks ammuplaneeritud, siis ilmselt ei loobuks sõidust. Aga kindlasti ei valiks ma sihilikult puhkekohaks kriisipiirkonda.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing