Pühapäev 4. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Aitab romantismist!

Harry Tuul 05. september 2007, 00:00

Kuvand eestlasest kui kaine peaga mõtlevast maarahvast on kildudeks purunenud. Ta on lootusetu romantik, kelle ettekujutuses räägivad, laulavad ja isegi tantsivad kõik maarjamaalased eesti keeles. Seda ei morjenda välismaale lahkunud eestlaste hordid ega sündimata uued eestlasest ilmakodanikud. Võimalikke sõjalisi ja ilmselt ka propagandarünnakuid tõrjub tema meelest endiselt võitmatu soomusrong. Seejuures piirdub riigijuhtide ettekujutus tulevikust, ja seega heaolust, madala tulumaksu ning pisikese palgaga inimeste armeega. Hävingu hõng on lausa lämmatav. Seetõttu: aitab romantismist! Saagem realistideks!

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing