Parima müügi tegi New Holland

Ain Alvela 24. september 2007, 00:00

Suvel kahaneb traktorimüük tavapäraselt kevadkuude haripunktiga võrreldes. Kui teises kvartalis müüdi igas kuus keskmiselt 90 uut traktorit, siis juulis leidis omaniku 43 traktorit, augustis 44. Tõenäoliselt hakkavad müüginumbrid kasvama taas novembris pärast sügiseste põllutööde lõppu, et siis uue aasta alguses taas väheneda.

Jõuliselt on turgu vallutama asunud New Holland, seda traktorimarki Eestis esindav AS Tatoli müüs augustis kümme masinat, mis moodustab tervelt kolmandiku 2006. aasta esimese poolaasta müügist. Kokku on Tatoli sel aastal müünud Eestis 49 New Hollandit ning on selle näitajaga müügi edetabelis neljandal kohal. Vähemalt augustis oli ostetuim New Hollandi üle 200hobujõuline T8040. Et tegu on küllaltki uue mudeliga, pole aasta arvestuses neid kuigi palju müüdud, siiani on populaarsemad New Hollandi suhteliselt universaalsete põllumajandustraktorite mudelid TL100A ning TS135A.

Hästi möödus augustikuu Massey Fergusonil, seda traktorit müüdi kuus mudelit.

Suurim klientide kaotaja näikse olevat Belaruss, augustis müüdi vaid kaks Valgevene traktorit. Ja kuigi aasta kaheksa kuu arvestuses on Belarusse müüdud endiselt kõige rohkem, on Valtra vaid kaheksa masina kaugusel.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:03
    Otsi:

    Ava täpsem otsing