Artikkel
  • Kuula
    Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

    Külalislahke Mack

    Vihma sadas, Tartu maantee kihas autodest, aga restorani räästa all oli mõnus juba enne sisseastumist.
    Tänaval polnud parajasti ühtegi hingelist, ainult tihe autodevool, seepärast olin päris üllatunud, et restoran oli rahvast täis.
    Kui sellise ilmaga ja nii viletsa asukohaga restoran üles leitakse, tähendab see, et inimestele siin meeldib. Vist meeldib ka ettekandjatele, sest tulijaid märgatakse ja teretatakse.
    Mack Bar-b-que hinnad on enam-vähem linna keskmised, aga vesi on tasuta, isegi jääd ning sidruni- ja laimiviile saab tahtmist mööda klaasi tõsta.
    Veega on meie restoranides üldiselt kehvad lood. Tallinna kraanivesi pole joomiskõlbulik, võiks söögikohtade veepakkumise järgi arvata - seda ei ole võimalik saada ka pärast mitmekordset palumist ja pudelivesi maksab hingehinda.
    Hoidku jumal sööma minnes janu eest, ühes kesklinnarestoranis maksime kolme väikese veepudelikese eest 210 krooni, sest olime unustanud menüüst vee hinda enne kontrollida. Nii et Macki tasuta jagatav vesi liigutas südant.
    Mack Bar-b-que tutvustab ennast kui pererestorani ja spordibaari.
    Isade ja võib-olla ka emade jaoks on keset ruumi baarilett, mille kohal teleriekraanid viie erineva spordikanaliga, laste jaoks on mängunurk. See sobib keskmise eesti pere elukorraldusega väga hästi - kui lapsed on mängunurka ära paigutatud, saavad isad rahumeeli telekast sporti vaadata ja õlut juua.
    Lisaks suurele baariletile ja väiksele lastenurgale on Mackis mitme kujuga ja eri tasapindadel asuvaid laudu, nii on võimalik meeleolule vastavat ruuminurka leida. Päris kahekesioleku nurgakesi siiski pole, lauad on pigem suured kui väikesed.
    Menüü on justkui Ameerika klantsajakiri - suur, selgete jaotustega ja väga värviline. On tuliseid roogasid, on pitsat, on hamburgereid, pastat, suppe, kõige rohkem on liha. Kuidas teisiti, ikkagi barbeque-restoran. Jäädes euroopalikult konservatiivseks, valisin klassikalise steigi veise sisefileest - filet mignon'i. Klassikale lisaks sain suure hulga ameerikalikke lisandeid: hapukoorega ülevalatud hiidkartul, värsked köögiviljad, magusad ja pehmed mandariiniviilud, lopsakas kaste. Liha küpsusastet ei küsitud, aga see oli päris paras, lisanditest üllatas mandariin - justkui kompotist võetud, aga sobis hästi.
    Lauakaaslane valis päevapakkumiste hulgast barbeque casserol'i: kartulipudru ja lihatükkidega kaste, lisandiks kapsa-porgandisalat. Arvestades päevaprae 55-kroonist hinda, oli maitset ja mahtu rohkem kui küll, eriti hea oli kartulipuder. Maitsmiseks-mekutamiseks pole Mack Bar-b-que mõeldud, kahekäigulisest lõunasöögist saab jagu ainult väga tugev sööja, kolmekäigulisega jääks vist temagi hätta. Lopsakate maitsetega lopsakad road, võiks Mackis kogetu lühidalt kokku võtta.
  • Hetkel kuum
Kairit Kall: kvantiteedimajandusest kvaliteedimajanduseks
Eesti võiks muutuda kvaliteetsete toodete ja teenuste keskuseks, kuhu tullakse õppima, kuidas paremini teha, kirjutab Kairit Kall arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Eesti võiks muutuda kvaliteetsete toodete ja teenuste keskuseks, kuhu tullakse õppima, kuidas paremini teha, kirjutab Kairit Kall arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Balti börsid lõpetasid kvartali tõusupäevaga
Balti koondindeks Baltic Benchmark sulgus kvartali viimasel kauplemispäeval 0,08% plusspoolel, jäädes kvartaliga siiski miinusesse.
Balti koondindeks Baltic Benchmark sulgus kvartali viimasel kauplemispäeval 0,08% plusspoolel, jäädes kvartaliga siiski miinusesse.
Articles republished from the Financial Times
Reaalajas börsiinfo
Myraka ettevõtlusblogi: viie milli eest vaba aega, palun! “Ükskõik kui pees vahepeal asjad on, kõik läheb mööda.“
Suure Mi toitlustusäri tänavuse hooaja kalender on koos, retseptid on koos, kaarik on stardi- ja mina laskevalmis, kirjutab Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Üllar „Myrakas“ Priks, kes seekordses postituses pajatab ajast, rahast ja elutööst.
Suure Mi toitlustusäri tänavuse hooaja kalender on koos, retseptid on koos, kaarik on stardi- ja mina laskevalmis, kirjutab Äripäeva toitlustusettevõtjast kolumnist Üllar „Myrakas“ Priks, kes seekordses postituses pajatab ajast, rahast ja elutööst.
Gasellid
Kiiresti kasvavate firmade liikumist toetavad:
Gaselli KongressAJ TootedFinora BankGBC Team | Salesforce
Genka ettevõtlusest: valin vähem raha ja rohkem vabadust
Henry Kõrvitsa ehk artistinimega Genka sõnul pole raha tema jaoks kõige olulisem. Tähtsam on oma aeg ja võimalus seda meelepäraselt veeta.
Henry Kõrvitsa ehk artistinimega Genka sõnul pole raha tema jaoks kõige olulisem. Tähtsam on oma aeg ja võimalus seda meelepäraselt veeta.
Tippjuhi nipid: mida teha, kui töötaja tuleb palka juurde küsima, aga …
Kui töötaja, kes pole teistega võrreldes olnud nii silmapaistev, tuleb palka juurde küsima, siis oled sa juhina juba õige hetke probleemidest rääkimiseks mööda lasknud, rääkis Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä.
Kui töötaja, kes pole teistega võrreldes olnud nii silmapaistev, tuleb palka juurde küsima, siis oled sa juhina juba õige hetke probleemidest rääkimiseks mööda lasknud, rääkis Prisma Peremarketi Eesti maajuht Teemu Kilpiä.
Jaanika Altraja: rohepöördes õnnestumiseks tuleb vähendada ebavõrdsust
Ühetaoline tulumaks ja madalad varamaksud mõjuvad tänapäeval dogmaatiliste jäänukitena, mis suurendavad ebavõrdsust ja pidurdavad rohepööret, kirjutab Jaanika Altraja arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis
Ühetaoline tulumaks ja madalad varamaksud mõjuvad tänapäeval dogmaatiliste jäänukitena, mis suurendavad ebavõrdsust ja pidurdavad rohepööret, kirjutab Jaanika Altraja arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis
Ameerika RAM – üks auto kõikideks sõitudeks
Igapäevaselt tööle, naisega ostlema, pojaga trenni, nädalavahetusel sõpradega erinevaid hobisid harrastama, sekka suvilaehitusega seotud sõidud – kõik need saab edukalt tehtud aasta pikapi tiitliga pärjatud suure ja jõulise RAMiga USCAR – Ameerika Autost.
Igapäevaselt tööle, naisega ostlema, pojaga trenni, nädalavahetusel sõpradega erinevaid hobisid harrastama, sekka suvilaehitusega seotud sõidud – kõik need saab edukalt tehtud aasta pikapi tiitliga pärjatud suure ja jõulise RAMiga USCAR – Ameerika Autost.
Suur reede raadios: Jüri Ratas Keskerakonna võimust pealinnas
Tallinnas on toimunud revolutsioon: üle kahe kümnendi püsinud Keskerakonna võim on otsas. Aga kas uus võimuliit leiab neljakesi ka ühisosa?
Tallinnas on toimunud revolutsioon: üle kahe kümnendi püsinud Keskerakonna võim on otsas. Aga kas uus võimuliit leiab neljakesi ka ühisosa?
Raadiohommikus: miljard Pärnusse, uut moodi Tallinn ja tippjuhi nipid
Hollandi ettevõte plaanib rajada Pärnusse miljard eurot maksva metanooli ja vesiniku tootmisüksuse. Mida linn asjast arvab, mida ootab ja mida kardab, räägib neljapäeval raadiohommikus linnapea Romek Kosenkranius.
Hollandi ettevõte plaanib rajada Pärnusse miljard eurot maksva metanooli ja vesiniku tootmisüksuse. Mida linn asjast arvab, mida ootab ja mida kardab, räägib neljapäeval raadiohommikus linnapea Romek Kosenkranius.