Üks küsimus: Mis juhtumeid on Teil turvameestega ette tulnud?

ÄP 02. oktoober 2007, 00:00

Peeter Jalakas, poliitik ja ärimees
On meeles üks naljakas lugu ajast, kui ma veel turvatöötajatele tööd andsin. 1990. aastatel iseloomustasid teatud kontingenti dressid. Meil Von Krahlis oli turvameestele antud korraldus, et dressides sisse ei lasta. Samas sattus üks muusik, kes baaris tihti esines, kord pärast trenni läbi astuma. Turvamees, kes muusikut küll hästi tundis, järgis reglementi ega lasknud teda sisse. Muusik võttis siis püksid jalast ja kuna püksata sisenemist ei keelanud miski, astus baari.

Rein Kilk, suurärimees
Minul ei ole negatiivseid kogemusi. Selle juhtumi puhul, kus turvatöötaja käitus halvasti, saab süüdlane karistada. On ülekohtune kiruda ühe inimese vea pärast kõiki ülejäänud 19 999 turvatöötajat.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing