Paari nädala pärast elamu- ja korterimess

ÄP 03. oktoober 2007, 00:00

Messil keskendutakse kodu arhitektuurile ja sisekujundusele. Eraldi võetakse vaatluse alla eluruumide planeering. Kõrvuti uusimate disainiideedega on messil teemaks ka eluasemete üldkonstruktsioonid, nende kavandamine, muutmine ja materjalivalik.

Omaette teemana käsitatakse messil ka elamu ja korteri renoveerimist.

Samuti tutvustatakse sanitaarehnilisi lahendusi, aga ka küttesüsteemide ventilatsiooni, torusüsteemide, elektriinstallatsioonide ehitust ja kodumasinaid ning mitmesuguseid ehitus- ja viimistlustööriistu. Külastajatele annavad üritusel erialast nõu mitmed ehitus-, disaini- ja renoveerimisspetsialistid.

Messi korraldajad on Läti majandusministeeriumi ehitusosakond, kohalik arhitektide liit ning materjalide tootjate ja turustajate liidud.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:04
    Otsi:

    Ava täpsem otsing