Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nullinimeste ajastu

Harry Tuul 04. oktoober 2007, 00:00

Käes on nullinimeste ajastu. Sarnaselt paari sajandi vanuse kirjandusega on nn väike inimene leidnud tee ka ajalehte, telekasse ja raadiosse. Kui vanasti said meedias sõna arvamusliidrid või otsustajad, siis nüüd on arvamusruumi vallutanud väikesed ja väiklased inimesed oma probleemidega, olgu selleks liiklushuligaan, marurahvuslane või purgisupi ja kingapaariga hädas ostleja. Areng on olnud hämmastav ja tohutu. Kahjuks taandareng, sest kui kirjanikud püüdsid probleemi lahendada ja maailmapilti avardada, levitades näiteks humanistlikke ideesid, siis nullarvaja õigustab oma väärtegusid ja levitab kitsarinnalisust.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing