Kaasautorid

ÄP 10. oktoober 2007, 00:00

Restoranikriitik Heidi Vihmast (50) sai sel sügisel hoopis kokaõpilane. Loomulikult ikka selleks, et oma uusi teadmisi Dilemma lugejatega jagada. Kõige paremini tulevad Heidil välja supid ja salatid - neid tehes ei pea retseptis väga täpselt näpuga järge ajama.

Lapsepõlves oli Heidil üks saksakeelne värviliste piltidega kokaraamat, mida ta võis tundide kaupa uurida. Mõnuga süüa tegema hakkas Heidi aga alles pärast kolme lapse kodunt lahkumist. "Siis sain aru, et söögitegemine võib olla nauding, mitte tüütu kohustus," ütleb ta.

Rubriigi "Paus" autor Ene Palmiste (33) on ajakirja lõpliku valmimise ajal puhkusel Portugalis. Lissabonis on sooja 30 kraadi, portvein võrratu ja fado'd panevad südame sulama. Reisieksperdis sissetuleva turismi osakonna juhatajana töötava Ene puhul juhtub vahel, et büroost võib leida teda hilistel õhtutundidelgi ja et puhkust on tal aega võtta alles sügisel, kui kõik teised kolleegid juba ära on puhanud. Dilemma jaoks spaasid külastades on ta järjest rohkem õppinud tähtsustama protsessi ja mõistnud, et enda jaoks peab ka aega jääma.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:37
Otsi:

Ava täpsem otsing