Nädala legend

Lennart Beat 12. oktoober 2007, 00:00

Teie? Kodus või sõprade ringis saab hakkama, kuid avalik pakkumine kubiseb ebaprofessionaalsusest. Totaalne kirepuudus audiokunsti suhtes. Siin on isegi rohkem sirakat kui Kanye viimasel! Armastus "The Risingu" vastu on aga takistanud "maagiat" päris vastu võtmast. Veel rokim on ta kindlasti ja saund on laiem kui teie 16:9 teler näidata suudab. E Street Bandi saund on niigi tihke nagu ploomimahl, kuid siin bossab Springsteen orkestri ees.

Produtsent Brendan O'Brien oli taas ülesannete kõrgusel. Ülev, meelelahutuslik, intensiivne ning vajab lõplikuks naudinguks avarat ruumi. Ei mäleta, millal mees viimati kehvas vormis oli, kuid praegu on ta vitaalsuse viimane sõna ja "Magicu" ehedus on sama haruldane kui värske kala Eesti restoranis.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:49
Otsi:

Ava täpsem otsing