Standardtantsud?

Lennart Beat 19. oktoober 2007, 00:00

Vaid üks ütlemata lause juhuslikult peol kohatud Mark Brydoniga ja Molokod poleks juhtunud.

Klubiklassika oleks "Sing It Backita" õnnetum ja järgmisel kolmapäeval RM Tallinnas ei esineks.

Teine soolokas, kuid esimene suure firmaga, mis tähendab suuremat tähelepanu, eelarvet ning positsiooni Goldfrappi ja Kylie' vahel. Ja seda Timbalandi-järgses taustsüsteemis. Ehk siis tervitage sammu, mille juhatasid sisse häirivalt hea "Overpowered" ja "Let Me Know", mille klaverikäik on house'i kuldajast. Ainuüksi Joey Negro "Destination Boogie Club Mix" võtaks DJ-delt töö tundideks. Oleks kogu albumi flow nii perfektne! Eraldi korralikud lood, aga liiga palju produtsente tähendab hägust fookust. Suur või väike tantsusaal? Ootan kontserti, sest lubatud 10-liikmeline tuuribänd on ühtsem tiim ja RMi kataloogi arvestades on ebaõnnestumine mõeldamatu.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:49
Otsi:

Ava täpsem otsing