Tundelihked Pärnu Endlas

Ülle Hallik 19. oktoober 2007, 00:00

Loo keskmes on karjäärinaine Diane (Carmen Mikiver), kes paneb oma mehe (Indrek Taalmaa) armastuse tõsiselt proovile ning käivitab niiviisi kõigi tegelaste jaoks ootamatult laastava lõpuga sündmusteahela.

Näidendi sisu ei soovinud lavastaja Enn Keerd palju avada, kuna autor Éric-Emmanuel Schmitt on tuntud kui ootamatuste meister.

"Tunnete tektoonika" näitab lähivaates armastuse erakordselt vastuolulist ja muutlikku palet, peategelaste teekonda veendumuseni, et tundlikult tuksuv süda on nagu tillukese liblika tiivalöök, mille järelmõju ei ole võimalik ette ennustada ning mis võib olla algimpulsiks hiiglaslikele maavärinatele ja tsunamitele. Ning isegi finaali kohta ei saa öelda, kas tegemist on tragöödia või happy end'iga.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:49
Otsi:

Ava täpsem otsing