Aavo Kokk lahkub märtsis Päevalehest

Agnes Ojala 24. oktoober 2007, 00:00

Millega Kokk edasi tegelema hakkab, on veel lahtine. "Sinna on nii palju aega veel," oli Kokk tuleviku suhtes muretu.

Ekspress Grupi juhatuse esimees Priit Leito ütles gruppi kuuluva Eesti Päevalehe peadirektori Aavo Koka lahkumise kohta, et tema tahab koostööd jätkata. "Oleme Aavo Koka tööga seni väga rahul ja meie siiras soov on, et ta jätkaks," ütles Leito, lisades, et loomingulise inimesena aga ei taha Kokk sel kohal edasi töötada.

Leito sõnul on praegu veel vara öelda, kes võiks kevadel Koka asemele astuda. "Loodame, et leiame piisavalt kandidaate. Üks hea kandidaat on tegelikult juba ka silmapiiril," märkis ta, jättes esialgu siiski enda teada, kas mainitu on Eesti Päevalehe töötaja või keegi väljastpoolt. "Aga miski ei ole kindel. Kevadeni on veel pool aastat. Võib-olla üritame ta veel ära rääkida," lisas Leito.

Äripäeva peadirektor Igor Rõtov ütles Koka ametist lahkumist kommenteerides, et seda oli oodata. "On kahju, et Kokk lahkub. Tegemist on väga omapärase ja silmahakkava ärijuhiga. Samas mulle tundub, et töö Päevalehega jääb pooleli. Tal õnnestus leht küll suurest kahjumist välja tuua, kuid toote tulevik on jätkuvalt hägune," ütles Rõtov.

Koka edasisi tegemisi ennustades arvas Rõtov, et Kokal on jõuka inimesena vaba valik. "Endise Hoiupanga osanikuna on tema isiklik elu kindlustatud ja ta võib vabalt omale karjääri valida," märkis ta. "Usun, et ta saab häid pakkumisi. Samas olen kindel, et Kokal on piisavalt ambitsiooni oma ettevõtlusega tegelda."

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:07
Otsi:

Ava täpsem otsing