Tartu kummutas väite koostööst Seliga

Kadrin Karner 25. oktoober 2007, 00:00

"Sügavalt ekslik on arvata, et hakkame Dorpatist nüüd tohutult teenust tellima," kommenteeris Mölder ägedalt Tartu Postimehes esitatud väidet, et linnavalitsus sõlmib reformierakondlasest linnavolinikule Neinar Selile kuuluva hotelliga Dorpat koostöölepingu, tänu millele saavad linna külalised hotellis soodsamalt ööbida. Mölder lisas, et kära, mis tekkis, ei väljenda kindlasti tegelikku olukorda.

Mölderi sõnul on linnavalitsuse tasutavate külaliste majutuste arv väike ja peamiselt kasutatakse selleks Uppsala ja Tampere maja, mis mõlemad kuuluvad Tartu linnale. Kui need on täis, kasutatakse ka teisi hotelle.

Mölder ei eita, et Tartu linnavalitsusel on kokkulepped teatud hotellidega letihinnast madalama teenuse kasutamiseks. Neid kasutatakse eelkõige suurte külaliste arvu korral või kui tegemist on väga kõrgete külalistega. Lepingud ei garanteeri ühelegi hotellile konkreetseid külastusi, vaid neid kasutatakse vajaduse tekkimisel.

Kui mõni hotell soovib Tartu linnavalitsusega lepingut sõlmida, tuleb selleks ise huvi üles näidata. Kui hotell teeb pakkumise, mis vastab linnavalitsuse nõuetele, on tulevane koostöö Mölderi sõnul võimalik.

Praegu teeb Tartu linnavalitsus koostööd Tartu, Londoni ja Pallase hotelliga. Barclay hotelliga oli tihedam koostöö kuni 2005. aastani.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing