Inimese hukutab ikka ta ise

ÄP 26. oktoober 2007, 00:00

Kevadel riigikogu valimiste eel aktiivse valimiskampaaniaga silma hakanud sõnakas Reformierakonna noortekogu välissekretär Anna-Maria Galojan osutus lihtsalt nõrgaks naiseks, kes paraku vahetas au paremate riiete ja ehete vastu - laskis nende soetamise nimel aadrit MTÜ Eesti Euroopa Liikumine pangakontolt. Galojan peab nüüd loobuma mitte ainult ilusatest hilpudest ja vidinatest, vaid lehvitama hüvastijätuks ka juba üsna lähedal terendanud poliitikukarjäärile. Pahandust paistab rohkemgi - see, et mõne kuuga on võimalik vasakule liigutada 600 000 krooni, midagi positiivset MTÜde rahaasjaajamise kohta ei ütle.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing