Logistika aastakonverents keskendub säästlikule tootmisele logistikas

ÄP 31. oktoober 2007, 00:00

Valdavalt Toyota tootmissüsteemist (TPS) välja arenenud säästliku protsessijuhtimise eesmärk on hoiduda igasugusest raiskamisest ning saavutada sujuvalt voogavad protsessid.

Logistika aastakonverentsi avaettekandega esineb USAst pärit ja praegu Lexuse Euroopa divisjoni arendustegevust juhtiv Manuel R. Diaz. Toyota Motor Europe'is juhtis ta TPSi ja kaizen'i (pidev püüdlus paremusele) juurutamist eesmärgiga tagada müügijärgse teeninduse standardkvaliteet kõigis sertifitseeritud Toyota hooldejaamades Euroopas.

Tema ettekande sõnum on vajadus asetada rõhk terviklikule säästlikule kultuurile, milleta ei saa tõelist edu saavutada. kõige alus on kogu organisatsiooni hõlmav jätkuva arengu ja parendamise kultuur.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:37
Otsi:

Ava täpsem otsing