Tallinna parkimise korraldaja võib vahetuda

ÄP 31. oktoober 2007, 00:00

Praegu korraldab Tallinnas parkimist vastavalt 2006. aastal sõlmitud lepingule G4S Eesti AS ehk endine Falck Eesti AS. Kohtumisel linnapeaga on Põhja politseiprefekt Raivo Küüt teinud ettepaneku, et pealinna parkimiskorraldusega võiks tegeleda munitsipaalpolitsei.

Samasuguse ettepaneku linnavolikokku toonud sotsiaaldemokraadid peavad otstarbekaks, et koos heakorraeeskirjade täitmise kontrolliga linnas võiksid munitsipaalpolitseinikud tegeleda ka parkimiskontrolliga.

"Kui on loota paremat tulemust kvaliteedi ja kokkuhoiu näol, siis võiks pärast vastavat analüüsi ning praeguse lepingu lõppemist nii ka toimida," leidis Tallinna volikogu keskfraktsiooni esindaja Jaak Vihmand.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    25. November 2011, 10:37
    Otsi:

    Ava täpsem otsing