Medellin, Kolumbia

Lennart Beat 02. november 2007, 00:00

Ajakirja Time 100 maailma mõjukaima inimese listi pääses ikka ainsa tõelise latiinotähena. Vabandust, talendina, kes ka oma neljanda plaadi emakeeles peaaegu üksi ära tegi. Naturaalsemalt, kui kes iganes ladinasegmenti fabritseerinud on.

Juanes on sündinud meelelahutaja ning tema siiras soov meeldida on võrdelises seoses ainega, mis plaatidele jõuab.

Vastikult hea kitarrist ka muuhulgas. Kui tex-mex on teie teema, siis palun kindlasti ruttu omaks võtta. "La Vida...Es un Ratico" (hisp k - elu on hetk) on nädala tähtsamaid sündmusi rahvusvahelises popkultuurielus. Aga kuna ise sellist muusikat kodus ei kuula, kingiksin kellelegi.

On soovijaid?

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing