Puidu- ja tööstusmessid rõhuvad töötlemistehnikatele

Siim Sultson 07. november 2007, 00:00

Eesti Näituste paviljonides avatakse spetsialistidele ja huvilistele suunatud liitmess. Kaks teineteist toetavat messiosa pakuvad traditsioonilistele puidu töötlemisvõtetele lisaks uusi lahendusi.

Lisaks saadavad messe loengud ja seminarid. 14. novembril toimub seminar "Info- ja kommunikatsioonitehnoloogia lahendused teistele majandusharudele. Mida on sektoril pakkuda masinatööstusettevõtetele?"

15. novembril toimuvad loengud "PCschematic ELautomation - elektri- ja automaatika skeemide koostamise ja dokumenteerimise tarkvara, kümnes versioon" ja "SCM Group S.p.A. esitleb - tehnoloogia plaatmööbli valmistamiseks".

16. novembril toimub loeng "Autodesk Inventor 2008 tarkvarapaketid - kõik vajalik mehaanikadisainiks ühes karbis ja mõistliku hinnaga". Lisaks toimub seminar "Taastuvenergia kui võimalus regionaalarengus".

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing