Näe, aga ole ka nähtav

Mariliis Pinn 12. november 2007, 00:00

Üksildasel sügisõhtul sõidan vaikselt Tallinna-Tartu maanteel. Kaugelt näen vaikses pimedas metsaservas autot, mille ohutuled vilguvad. Auto ümber askeldab kollases vestis mees, sinine vorm seljas, seljal kiri "politsei". Huvitav, mõtlen, tavaliselt on maanteepatrullile mootorrattas eraldatud, kui auto jaoks raha ei ole. Seekord ei paista sõidukit kuskil. Vilkuvate tuledega autost möödudes näen teisel pool teed märgistuseta, tuledeta ja ööpimedusse mattunud sõidukit.

Tahaksin politseid manitseda: tore, kui politseinikud märkavad õigusrikkujaid, aga olgu nad ise ka märgatavad: ei maksa loota liiklejate kassisilmadele.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    06. December 2011, 19:34
    Otsi:

    Ava täpsem otsing