Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Koolitus kõhu kaudu

Merle Rihma 13. november 2007, 00:00

Ei ole midagi lõõgastavamat kui kokteilisegamiskoolitus või sushivalmistamine peale pingelist strateegianõupidamist või pikaleveninud seminari. Meisterkoka käe all omandavad koolitatavad oskusi, mis võimaldavad hiljem ka kodustes tingimustes lihtsate võtete abil toidulaule midagi põnevat valmistada.

Kui tiim peab ühiselt valmistama pastataignat või avama austreid, on ka meeskonnakoolitusele antud uudne käsitlus. Meeskonnaliikmete loomingulisus, sotsiaalsete oskuste hindamine ja koostöö avanevad selliste koolituste käigus hoopis teises valguses kui erialaseid ülesandeid lahendades. Kõigele lisaks saab koolituse materiaalse tulemuse koos meeskonnaga mõnusalt ära süüa või juua.

Maitsekoolitused on erinevad. Tegu võib olla veini, kokteile, viskit, õlu või õunajooki tutvustava joogikoolitusega või sushit, rahvuskööki, pastat, šokolaadi ning mereande tutvustava õhtuga.

Sageli kasutatakse analoogseid koolitusi ka ettevõtte pidulike sündmuste rikastamiseks. Näiteks võib ettevõtte aastapäevaürituste raames ise valmistada teemakohaseid šokolaadist kingitusi või segada kokku ettevõtte jaoks unikaalse kokteili, mida kuskil mujal ei pakuta.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 10:38
Otsi:

Ava täpsem otsing