BaltCapi juhtkond ostis firma välja

Mariliis Pinn 15. november 2007, 10:30

Eesti, Läti, Leedu ja Soome partneritest koosnev juhtkond ostis Evlilt ja CapManilt välja kõik Baltimaade juhtiva riskikapitalifirma BaltCap aktsiad ning jätkab fondide haldamist iseseisvalt.

“Firma väljaost lisab meie tegevusele paindlikkust ja täiendavat motivatsiooni kogu meie meeskonnale Baltimaades,” ütles BaltCapi tegevjuht Peeter Saks. “See on loogiline samm riskikapitalimaailmas, kus enamik fonde on juhitud iseseisvate spetsialiseerunud fondijuhtide poolt. Kõik osapooled on huvitatud, et fondi haldaja pühenduks oma tööle, sest tegemist on pikaajaliste vähemalt 10 aasta pikkuste investeeringutega,” lisas ta. Saksa kinnitusel ettevõtte töös seoses muudatusega midagi ei muutu, teatas ettevõte.

"Otsus müüa on osa Evli strateegiast, mille eesmärk on keskenduda rohkem meie põhitegevustele nagu ettevõtete rahandus, varahaldus ja maaklerteenused," ütles Evli Securities (endine Suprema) juhatuse esimees Aidas Galubickas. "Loomulikult jätkame koostööd regiooni parima riskikapitali fonde haldava ettevõttega, et pakkuda oma klientidele võimalikult parimat tootlust.”

“Osaluse müük BaltCapis vastab CapMani strateegiale. Samas jätkame rõõmuga koostööd BaltCapi juhtkonnaga Baltic Investment Fund III and Baltic SME Fundi juhtimisel.” ütles CapMani arendusdirektor Petri Saavalainen.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
11. November 2013, 14:14
Otsi:

Ava täpsem otsing