Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eestlased jätavad tegemata, ungarlased teevad valesti

Mariliis Pinn 22. november 2007, 00:00

"Kui eestlane on vaikne, siis tähendab see seda, et eestlane võis sinuga nõustuda või mitte," rääkis Gaggl eile Eesti-Ungari ärifoorumil. "See võib olla ka märk sellest, et ta sai aru või ei saanud aru. Kui ungarlane on vaikne, siis tähendab see seda, et ta teab, mida teha, või mõtles välja, mida ta tegema peab."

Gaggli hinnangul on eestlane loomult suletud ega küsi abi, mistõttu asjad jäävad tegemata. "Ungarlasedki on loomult suletud ega armasta abi küsida, seepärast teevad nad palju asju oma äranägemise järgi, vahel ka valesti." Eestlased teevad asju meelsamini ise ja üksi, ungarlased on seevastu meeskonnainimesed. Eestlased on harjunud organisatsioonikorraldusega, milles on "minu boss ja minu alluv". Ungarlased on aktiivsed ega malda ülemuse otsuseid oodata.

Eestlased ja ungarlased on valmis kõigeks, et töö tehtud saaks, vajadusel töötavad ka õhtuti ja nädalavahetuseti, märkis Gaggl. "See ei ole kogu tõde ungarlastest ega eestlastest, need on vaid minu ja minu kolleegide tähelepanekud," palus ta samas öeldut puhta kullana mitte võtta.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:11
Otsi:

Ava täpsem otsing