Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Sajandi usk

Lennart Beat 23. november 2007, 00:00

David Gray kogumik ilmus minu jaoks absoluutselt õigel ajal. Iga nädal tippalbumid ning kvaliteetaeg.

Midagi pole teile asjata soovitatud. Seekord midagi päris enda hingele ka ja Manchesteri autor on siin tegelikult teenimatult vähetuntud. Ka ingliskeelsele publikule jäid ta kolm esimest albumit märkamatuks, kuid pidev kontserttegevus ning muidugi laulud ise pääsesid võidule. Läbimurre aastal 2000, albumiks "White Ladder", singliks "Babylon" ja tolle suve briti suurfestivalid kinnitasid tähe saabumist. EMI aastate paremik ilmus kevadel ja sellelt on siin õnneks "Shine'i" live-versioon, mis ka üksi mehe omaduste kohta kõik ütleb. Vähe on mehi, keda rohkem usun ja kelle kirg nii sügavale poeb. Meie sügise jaoks liigagi melanhoolne, aga "The One I Love" ja "You're The World To Me" tuletavad meelde, keda tõeliselt armastate. Kõvad sõnad.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing