Neljapäev 23. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Säravaim tantsusündmus

Tiit Reinart 23. november 2007, 00:00

Kokku osaleb kahel võistluspäeval kuues võistlusklassis ligi 800 tantsupaari, kellest paarkümmend kuuluvad maailma tippu.

Korraldaja Revalia Promotioni andmeil on Eestit esindavatest paaridest nimekamad 16kordsed Eesti meistrid Marko Mehine ja Maria Fessai, täiskasvanute kahekordsed standardtantsude Eesti meistrid, menusaatest "Tantsud tähtedega" tuttavad Veiko Ratas ja Helena Liiv, Ameerika tantsude MMi pronksmedali omanikud ja maailma ühe suurema võistluse German Open Championship kahekordsed kuldmedali omanikud ning mitmekordsed Eesti meistrid Konstantin Gorodilov ja Emma-Leena Koger, "Tantsud tähtedega" žürii liikme Merle Klandorfi ja saate staari Olga Kosmina õpilased, 2006. aasta noorte 10tantsu Eesti meistrid, 2006. aasta standardtantsude MMi 6. ja 10tantsu MMi 5. koha omanikud.

Samuti astub esmakordselt pärast partnerivahetust kodupubliku ees üles Eesti parim ladinist Karin Rooba. Karini uus partner on itaallane Manuel Frighetto.

24. novembril võistlevad Juunior I klass Ladina-Ameerika tantsudes, Juunior II klass standardtantsudes, noored standardtantsudes ning seeniorid standard- ja Ladina-Ameerika tantsudes.

Õhtu nael on täiskasvanute maailmakarika osavõistlus IDSF International Open Latin, millest võtavad osa maailmatasemel Ladina-Ameerika tantsude esindajad.

Lisaks on pealtvaatajail võimalus nautida ühetantsuvõistlust Rumba Cup, mille sarnast kohtab maailmaareenidel üliharva. Võisteldakse ühes tantsus karikale Rumba Cup, osa võtavad nii täiskasvanud kui ka noored.

25. novembril võistlevad lapsed standard- ja Ladina-Ameerika tantsudes, Juunior I klass standardtantsudes, Juunior II klass Ladina-Ameerika tantsudes ning noored Ladina-Ameerika tantsudes. Teise õhtu naelaks on täiskasvanute maailmakarika osavõistlus IDSF International Open Standard, millest võtavad osa maailmatasemel standardtantsude esindajad. Pühapäeva õhtu kulmineerub ühetantsuvõistlusega Tango Cup, kus tantsijate hulgast selgitatakse õhtu parim paar tangos.

Võistlusi hindab igati auväärne kohtunikekogu, kus Eestit esindavad Merle Klandorf ja Matis Toome. Lisaks annavad võistlejate tantsumeisterlikkusele hinnangu kohtunikud Soomest, Lätist, Leedust, Tšehhist, Inglismaalt, Norrast, Itaaliast, Venemaalt, Saksamaalt ja Poolast

Võistluspingele pakuvad vaheldust saatesarjas "Tantsud tähtedega" osalejad.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:50
Otsi:

Ava täpsem otsing