Tele2 olematu teenus

Kadi Heinsalu 06. detsember 2007, 00:00

Hilisteismelise lapse emana tunnistan kõigepealt oma viga, et ei saa kuidagi kontrolli alla tüdruku mobiilikõnesid. Meil on leping Tele2ga. Alguses rõõmustas mind nende teenus, et saab panna kõnepiirangu. Seadsimegi siis piirangu, kuid muretut elu ei järgnenud. Alles eile jahmatas mind e-pangas tüdruku 720kroonine arve, õnneks selleks ajaks oli telefon juba lukus.

Tele2 aga laiutas käsi: kõnepiirang ei löö kunagi kõnesid piiratud ajal lukku, vaid kunagi edaspidi. Ja hoiatusteate, et kõnepiirang hakkab kätte jõudma, saadavad välja ka ajalise nihkega, st mitu päeva hiljem. Ühe sõnaga: vormiliselt on teenus olemas, sisuliselt mitte. Tore, et Tele2 vähemalt ise seda tunnistab.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing