Töötukassa varub suurkoondamiste jaoks topeltsumma

ÄP 13. detsember 2007, 00:00

Töölepingute kollektiivse ülesütlemise hüvitisi kavandatakse maksta 37,3 miljonit krooni, mis on kaks korda enam kui selleks aastaks planeeritud summa. Tööandja maksejõuetuse hüvitisi plaanitakse maksta 45 miljonit krooni, mis on poole suurem summa kui selle aasta eelarves planeeritud.

Töötukassa tegevuskuludeks on planeeritud 18,6 miljonit krooni.

Töötukassa nõukogu kinnitas teisipäevasel koosolekul 2008. aasta eelarve, mille järgi makstakse järgmisel aastal välja hinnanguliselt 151,7 miljonit krooni, mis on 17,6 miljonit krooni rohkem kui selle aasta eelarves.

Töötaja sihtfondi peaks tuleval aastal laekuma 592 miljonit krooni, millest 514 miljonit krooni moodustavad töötajate kindlustusmaksed. Tööandja sihtfondi peaks tuleval aastal laekuma 313 miljonit krooni.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing