Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Linalugu armastuse riskidest

Christel Karits 14. detsember 2007, 00:00

Rosie, keda kehastab Michelle Pfeiffer, on 40aastane üksikema, kelle elu pole kuigi roosiline. Tema toodetav komöödiaseriaal on raskustes ning ta boss tahab selle vahetada odava tõsieluseriaali vastu. Lisaks sellele kasutab Rosie' assistent Jeannie iga võimalust tema jalgealuse õõnestamiseks. Eraelus ei lähe sugugi paremini: eksabikaasa valmistub uue naisega isaks saama ning tütar Izzie pea on segi ajanud üks tema klassi "paha poiss".

Ühel päeval aga jalutab andekas noor näitleja Adam otse proovivõtetele ning Rosie südamesse. Ent LAs vaadatakse eriti viltu, kui keskikka jõudnud naised alustavad suhet endast tunduvalt noorema mehega.

Rosie võitlebki oma tunnetega, kuid Adam ei anna alla. Ta meeldib isegi Izziele. Kas saaks veel paremini minna? Kindlasti mitte, kui Jeannie selleks midagi teha suudab…

Teistes osades Paul Rudd, Jon Lovitz, Sarah Alexander, Saoirse Ronan, Tracey Ullman jt. Režissöör on Amy Heckerling.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2011, 09:51
Otsi:

Ava täpsem otsing