Üks küsimus: Mida arvate ideest teha jõulud alkoholivabaks?

ÄP 20. detsember 2007, 00:00

Janek Kalvi, Liviko tegevdirektor
Kahju, et Eesti ühiskonnas ei suudeta alkoholist adekvaatselt rääkida, vaid alati tekitab see sõna hüsteeriat. Ma ei pea vajalikuks jõule ega ka ühtegi teist perioodi alkoholivabaks muuta. Ühiskond peab õppima alkoholiga koos elama. See ei ole ainult minu kui alkoholitootja arvamus, vaid ka minu personaalne arvamus.

Ivi Eenmaa, riigikogu liige
Jõuludel on omad traditsioonid, mille hulka kuuluvad nii küpsetatud hani, verivorstid kui ka pits viina või klaasike punast veini. Aga kui üleskutsest muuta jõulud alkoholivabaks keegi kasu saab, siis andku minna.

Mihhail Korb, Kristiine linnaosa vanem
See on kindlasti hea mõte, mida toetan. Jõulukuu loosung peaks olema "perekuu", kuid ei tea, kas ühiskond võtab selle vastu. Loomulikult noorte hulgas peaks jõulukuu olema kaine kuu. Paraku ei saa alkoholi liigtarbimist parandada ühe loosungiga.

Rein Lang, justiitsminister
Minul selle kohta arvamus puudub. Tegemist on rumalusega.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    24. November 2011, 17:15
    Otsi:

    Ava täpsem otsing