Nordea: võrdlusindeksid on arvutatud ilma dividendideta

Agnes Ojala 02. jaanuar 2008, 16:42

Nordea Eesti investeerimistoodete müügijuhi
Jürgen Rehemägi sõnul on pangal ka siin fondide tootlust näidates kasutusel ilma
dividendideta indeksid.

„Võrdlusindeksid on siiski arvutatud ilma dividendideta. Nordea Pank vahendab Eestis Nordea 1, SICAV investeerimisfonde, mida haldab Luxembourgis asuv Nordea Investment Funds S.A. Võrdlusindeksid on valitud fondihaldusettevõtte poolt ja on igal pool, olenemata riigist, kus fonde turustatakse, ühesugused,“ selgitas Rehemägi.

Rootsi press kirjutas täna, et osa sealsetest pankadest kasutavad fondide tootluse iseloomustamisel dividende mitte arvestavaid indekseid, mis näitavad fonde paremas valguses, olles nii kliente eksitavad.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    02. January 2008, 16:31
    Otsi:

    Ava täpsem otsing