Esmaspäev 24. oktoober 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Laugus: laoseis kinnisvaras on märkimisväärselt suur

03. jaanuar 2008, 16:11

Uus Maa Kinnisvaragrupi juhatuse esimehe
Jaanus Lauguse intervjuust jõi kõlama fakt, et valmis olevate või kohe valmivate
kinnisvaraobjektide arv turul on suur.

„Laoseis on märkimisväärselt suur. Müügiaktiivsus on vanemate korterite turul väga hea, uusarenduste puhul rahuldav ja äripindade üürimise osas suurepärane,“ rääkis Laugus ning lisas, et lugeja poolt välja toodud valmis kinnisvara koguväärtus pakkumishindades üle 80 miljardi krooni vastab tõele ja seetõttu ilmselt osa projekte „külmutatakse“.

Samas teab Laugus rääkida, et uute projektide turuletoomine ei ole peatunud ja suurte arenduste puhul jagatakse need etappideks, mis võimaldab arendustegevust pidurdada, kui turg seda nõuab.

Küsimusele, millised on 2008. aasta müügisolevate elamispindade trendid ütles Laugus, et kesklinna projektid on muutumas atraktiivsemaks ja huvitavamaks. „Hinda läheb arhitektide loovus. Lihtsakoelised tüüplahendused ei müü. Ehitusstandard ja viimistlustase tõuseb. Samas, äärelinna magalates müüb lihtsus, standardlahendused, odav hind,“ märkis ta.

Loe täispikka intervjuud siit.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
03. January 2008, 17:15
Otsi:

Ava täpsem otsing