Viljandimaal hukkus tulekahjus mees

04. jaanuar 2008, 09:31

Viljandimaal hukkus tulekahjus mees,
tänu häiret andnud suitsuandurile pääses mitu inimest eluga.

Öösel Viljandimaal Viiratsis toimunud korteri põlengul hukkus mees, päästeti kaks inimest, kaks inimest viidi vingumürgitusega haiglasse. Tulekahju avastati tänu suitsuandurile, teatas Lõuna-Eesti päästekeskus.

04. jaanuaril kell 04.33 teatati tulekahjust Viljandimaal Viiratsi alevikus Tiigi tänaval asuvas kahekorruselises nelja korteriga elumajas.

Päästemeeskonna kohale saabudes selgus, et tulekahju on ühes esimese korruse korteris, kuid suits on levinud ka teise korruse korterisse, kust toodi välja kaks vingumürgituse saanud inimest. Kiirabi toimetas kannatanud haiglasse. Enne päästjate saabumist olid veel kaks inimest iseseisvalt majast välja saanud. Kustutustööde käigus leiti põleva korteri magamistoast hukkunud meesterahvas. Tuleõnnetust märgati tänu põleva korteri naaberkorteris häiret andnud suitsuandurile.

Tulekahju kustutati lõplikult kella 06.59-ks. Põlengus hävis korteri magamistoa sisustus ja põrand, korteri teine tuba ja köök said tugevaid kuumakahjustusi, ülemise korruse korteri ruumid ja maja koridor said suitsukahjustusi. Sündmuskohal töötasid päästjad Viljandi ja Mustla komandost ning kustutustöid juhtis Viljandimaa operatiivkorrapidaja.Tulekahju tekke põhjus on selgitamisel.

Eestis on alanud aastal tulekahjudes hukkunud juba neli inimest. Eelmisel aastal sai tulekahjudes surma 132 inimest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
04. January 2008, 09:31
Otsi:

Ava täpsem otsing