Andres Sutt: ettevõtted saavad muutunud majanduskeskkonnas hästi hakkama

Agnes Ojala 07. jaanuar 2008, 11:35

Eesti Panga asepresident Andres Sutt ütles
täna, 7. jaanuaril, välisministeeriumi korraldatud majandusametnike infopäeval,
et Eesti majandus ja ettevõtted on muutustega hästi kohandunud.

„Eesti eksport kasvab hoogsalt ja ettevõtete konkurentsivõime püsib tugev. Tööturg on seni olnud paindlik ja majandus kasvab edaspidi mõõdukas tempos,” vahendas Eesti Pank Suti sõnu majanduse hetkeseisu kirjeldamisel.

Sutt lisas, et investeeringud tehnoloogiasse ja oskusteabesse, tootearendus, kiire reageerimine turumuutustele ja tootlikkusega käsikäes kasvav palgatõus on Eesti edasise edu aluseks. „Olulise tähtsusega meie majanduse arengus on tugev pangandus, ülejääki eesmärgiks seadev eelarvepoliitika, konkurentsi edendamine ning tööturu paindlikkus,” rõhutas keskpanga asepresident.

Tänasel majandusametnike infopäeval räägiti Eesti majanduse hetkeseisust ja lähiaastate väljavaadetest.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 18:02
Otsi:

Ava täpsem otsing