Leedu keskkonnaminister esitas tagasiastumisavalduse

07. jaanuar 2008, 16:01

Leedu keskkonnaminister Arunas Kundrotas
edastas täna peaminister Gediminas Kirkilasele oma tagasiastumisavalduse.

Sotsiaaldemokraadist Kundrotasest võib saada kolmas minister, kes peab praegusest valitsuskabinetist tagasi astuma. Ministri sõnul on ta sunnitud raiskama üha rohkem aega erinevatele selgitustele ning tal on üha vähem aega oma tegeliku töö tegemiseks, vahendas BBN.

“Halvim on selle juures see, et ministeeriumi töötajad on vältimatult seotud selle poleemikaga ja neil pole aega oma tööülesandeid hästi sooritada, kuna nad peavad oma varasemaid otsuseid keskkonnaministeeriumis selgitama,” ütles Kundrotas.

Kundrotasele esitati kaks järelpärimist tema keskkonnaministri kabineti juhtimise ajal 14. valitsuses – juulis ja detsembris 2007.

“Ma olen alati kindlustanud, et keskkonnaministeeriumi kontrollitud sektoreid juhitakse professionaalselt, seadusi järgides ning austades pigem ühiskondlikke kui kitsaid personaalseid huve,” ütles Arunas Kundrotas ministeeriumi edastatud pressiteates.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2008, 16:01
Otsi:

Ava täpsem otsing