Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Tere: suusatajate tulemused ei anna põhjust rahuloluks

07. jaanuar 2008, 14:05

Tere finantsdirektor Taavi Toots ütles
aripaev.ee-le, et otsuse, kas toetame suusatamist ka järgnevatel perioodidel,
teeme iga hooaja lõpus.

„Tere on suusatamist toetanud juba aastaid,“ ütles Toots. „Otsuse, kas toetame suusatamist ka järgnevatel perioodidel, teeme iga hooaja lõpus,“ vastas Toots aripaev.ee päevaküsimusele „Kas meie suusatajate vilets esinemine paneb teid mõtlema toetamisest loobumisele?“.

„Käesoleva hooaja tulemustega pole tõesti põhjust suuremaks rahuloluks, kuid toetame oma sõpru nii headel kui ka natukene vähem headel perioodel,“ rääkis finantsdirektor. „Hetkel on veel hooaeg pooleli, hoiame suusatajatele pöialt ja loodame, et hooaja säravamad esitused on veel ees.“

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
07. January 2008, 14:51
Otsi:

Ava täpsem otsing