Marks Spenceri aktsia vabalanguses

09. jaanuar 2008, 11:44

Suurbritannia suurima rõivaste jaemüüja
Marks Spenceri aktsia hind kukkus täna 20 protsenti, sest ettevõtte müük
on läinud oodatust kehvemini.

Ettevõte teatas, et vähemalt aasta kasutusel olevatel müügipindadel langes 29. detsembril lõppevas kvartalis käive 2,2 protsenti, mis on esimene müügi langus viimase kahe ja poole aasta jooksul, kirjutab Bloomberg. Uudisteagentuuri küsitletud analüütikud ennustasid 1,1protsendilist kasvu.

Ettevõtte tegevjuht Stuart Rose kinnitas teates, et müük saab raske olema kogu 2008. aasta jooksul. Grupi kogukäive kasvas 2,8 protsenti, Suurbritannias oli kasv kaks protsenti ning väljaspool kuningriike koguni 15,1 protsenti.

Aktsia hind oli kella 11ks meie aja järgi kukkunud 20 protsenti 400 Suurbritannia pennini. Teise briti tuntud kaubamajaketi, Nexti aktsia hind on kukkunud 8,5 protsenti 1288 pennini.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
09. January 2008, 12:08
Otsi:

Ava täpsem otsing