Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Nii kole peegelpilt vastu vaatamas?

Kristina Traks 11. jaanuar 2008, 00:00

Üleeilsel linnavalitsuse pressikonverentsil esines Tallinna linnapea Edgar Savisaar ajakirjanikele muljetavaldava monoloogiga, milles ülistas endist Tallinna abilinnapead ja erakonnakaaslast Vladimir Panovi ning süüdistas ajakirjanikke viimase elu tuksi keeramises.

Nimelt olevat ajakirjandus Savisaare sõnul hävitanud Panovi elu, kajastades viimase pikka kohtuteed alates pistisesüüdistuse saamisest kuni lõpuks kohtus õigeks mõistmiseni.

Sisuliselt süüdistab Savisaar ajakirjandust selle eest, et leheneegrid teevad oma tööd hästi ning peegeldavad seda, mis toimub. Ei saaks ju ajakirjandus maha vaikida seda, kui abilinnapea rauduskäsi politseisse viiakse. Ega muidugi mõista ka mitte seda, kui seesama eksabilinnapea aastaid hiljem kohtus õigeks mõistetakse.

Arusaadav, et ühele erakonnale on ühe nende liikme altkäemaksus kahtlustamine kibe pill alla neelata. Kuid pole ju peegel süüdi selles, kui sealt paistev pilt vaatajale ei meeldi. Ja sellel reeglil pole erandeid.

Ahjaa, ega ilma meediata ikka poliitik hästi toime ei saa küll, sest kuidagi peab ju valijateni jõudma. Ka nendeni, kes (omaenda raha eest tehtud) linnaosalehekesi ei loe ja tulevast kesktelevisiooni vaatama ei hakka.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing