Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Üks küsimus: Mis tööd oleks teil pakkuda kodutule?

ÄP 14. jaanuar 2008, 00:00

Rein Kilk, ettevõtja
Tulgu ainult tööle. On väga palju töökohti, kus väljaõpet üldse vaja ei ole. Juba mõne hetkega leidsin ilma erialata töötule inimesele mitu tööpakkumist. Kui panin üles töökuulutuse, et väikeses maakohas vajatakse tööjõudu, siis keegi isegi ei helistanud selle kuulutuse peale. Maal ei viitsi keegi tööd otsida. Kodututele töö pakkumine on eelkõige seotud sellega, et leida üles kodutu, kes üldse tööd teha tahab.

Jaano Vink, Eesti Ehituse juhatuse esimees
Tegelikult ei liigitata ju inimesi kodututeks ja koduga inimesteks. Kõik sõltub inimesest, Eesti Ehituse tütarfirmadesse abitöödele on oodatud kõik head töömehed, kes tööd teha tahavad. Kodutule majutust pakkuda ei ole.

Valdur Peebo, G4S Eesti ASi personalijuht
Sõltub loomulikult soovist tööd teha. Põhitegevus on meil turvatöö, sinna pakukski. Võime pakkuda ka majutusteenust. Aga isegi kui meil on võimalus pakkuda tööd kodutule inimesele, peab ta vastama turvaseaduses olevatele tingimustele.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
24. November 2011, 17:16
Otsi:

Ava täpsem otsing