Bush: Ühendemiraadid on moslemiriigi musternäidis

14. jaanuar 2008, 19:56

Lähis-Idas visiidil viibiv Ameerika
Ühendriikide president George W. Bush ütles, et Araabia Ühendemiraadid sobivad
moslemieriigi mudeliks, vahendas The Arabian Times täna.

Ameerika Ühendriikide president kirjeldas pühapäeval Araabia Ühendemiraate kui "moslemiriigi musternäidist". Bushile imponeeris laheriikide kasvav majandus ning see, et Araabia Ühendemiraadid on maailmamajandusele avatud ja sealsed naised hõivavad ühiskonnas järjest kõrgemaid positsioone.

Araabia Ühendemiraadid on Bushile kolmas peatumispaik tema ringsõidul, kus Ameerika Ühendriikide president külastab Iisraeli, Palestiinat, Bahreini, Egiptust, Saudi-Araabiat ning Kuveiti. Ringsõit lõpeb 16. jaanuaril.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
14. January 2008, 19:56
Otsi:

Ava täpsem otsing