Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Juske: Vitsut nõuab erakonnakaaslasele lisatasu

Piret Reiljan 16. jaanuar 2008, 10:47

Tallinna sotsiaaldemokraatide esimees Jaak
Juske kirjutab oma blogis, et keskerakondlasest linnavolikogu esimees Toomas
Vitsut tahab koosolekute eest omadele rohkem maksta.

"Vitsut on algatanud eelnõu, mille eesmärgiks on hakata maksma volikogu komisjoni aseesimehele 1500 krooni iga komisjoni koosoleku eest, mida ta juhatab. Eelnõu tegelikuks eesmärgiks võib aga olla soov suurendada volikogu liikmete igakuist hüvitist," kirjutab Juske.

Linnavolikogu aseesimees on hetkel keskerakondlasest Tarmo Lausing (24).

Juske märgib veel, et täna saavad pealinna volikogu liikmed igakuist hüvitist poole keskmise palga ulatuses. 3000 krooni kuus makstakse lisaks volikogu aseesimehele ja komisjoni esimehele. "Kuuldavasti on aga Keskfraktsiooni (vene) saadikud nõudnud linnavolikogu liikme hüvitise olulist tõstmist. Väga võimalik, et Vitsuti eelnõusse ka vastav muudatusettepanek tehakse," lisab Juske.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2008, 10:47
Otsi:

Ava täpsem otsing