Nordea muudab välismaksete, e-panga ja sularaha väljavõtmise hindu

Agnes Ojala 16. jaanuar 2008, 09:27

Alates 1. veebruarist kehtib Nordea Pangas
uus teenustasude hinnakiri nii eraisikutele kui ettevõtetele.

Hinnakirja muudatused seisnevad peamiselt rahvusvaheliste ülekannete teenustasude alanemises. Ühtlasi tähendab see seda, et alates 1. veebruarist Nordea grupist laekuvate välismaksete eest enam maksta ei tule, teatas pank.

Samuti on uuendusena eristatud kaks erinevat internetipanga hinnapaketti. Lisaks praegusele kuutasuga paketile on edaspidi võimalik kasutada ka kuutasuta paketti, milles Eesti-siseste maksete hind on 2 krooni ning pangasiseseid makseid saab teha tasuta.

Sularaha väljavõtmine Nordea automaatidest Eestis, Lätis, Leedus, Soomes, Rootsis, Norras, Taanis ja Poolas on endiselt tasuta, siiski puudutavad hinnakirja muudatused sularaha väljavõtmist teistest Eestis asuvatest sularahaautomaatidest. Uue hinnakirja järgi on kuldklientidel võimalik Eestis mujalt teenustasuta sularaha võtta kolm korda, hõbeklientidel kaks korda ja tavaklientidel kord kuus.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2008, 09:26
Otsi:

Ava täpsem otsing