Siili Kinnisvara: pankrotti me kindlasti ei lähe

16. jaanuar 2008, 13:29

Siili Kinnisvara omanik ja juhataja Silva
Diener ütles aripaev.ee-le kommentaariks 1Partner Kinnisvara väitele peagi
turult kaduvate väikeste kinnisvaravahendajate kohta, et nende väikesel
ettevõttel on küll vähem tehinguid kui varem aga pankrotti oodata ei
ole.

„Pankrotti kindlasti ei lähe. Meil on üle 90 objekti praegu,“ rääkis Diener ning kinnitas, et tõesti on praegu raskem aeg ning kui varem oli iga kuu kolm tehingut siis praegu tehakse keskmiselt üks tehing kahe kuu jooksul.

Aripaev.ee küsimuse peale üleostmispakkumisest kinnitas juhataja, et seda neile siiani tehtud ei ole ning rääkis, et on kinnisvaras olnud juba alates 1998. aastast ja omab seega mitmesuguseid kogemusi igasuguses turuolukorras hakkama saamiseks.

Hetkel töötab Siili Kinnisvaras juhataja ja kolm maaklerit, kes kõik teevad tööd poole kohaga. Võimalikku olukorra paranemist kinnisvarasektori on Silva Dieneri sõnul ettevõttel oodata kevadel, kuna nad tegelevad üsna palju maa müügiga, mille hooaeg just siis algabki.

Siili Kinnisvara OÜ on loodi aastal 2004. Ettevõte tegeleb ostu-müügi-rendi vahendusega ja teatab oma kodulehel, et maaklerid on erialase koolitusega, tunnevad seadusandlust ja kinnisvaraturgu.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
16. January 2008, 14:43
Otsi:

Ava täpsem otsing