Esmaspäev 27. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

CR-V tegi teistele mudelitele pikalt ära

Ardo Kalda 18. jaanuar 2008, 00:00

Kui CR-V ei oleks mudel, vaid mark, siis ta oleks üldtabelis kuuendal kohal, edestades seal praegu paiknevat Škodat. Aasta lõpp vajus ehk ära, kuid seda põhjusel, et inimesed lükkasid registreerimist uude aastasse. Samuti jäi üks laev autodega hiljaks, muidu oleks CR-V ka pooleteise tuhande piiri ületanud.

Teisel kohal on jälle Honda ja seda Civicu näol, edestades napilt üldtabeli võitja müügihitti Toyota Corollat. Toyota on esikümnes kõige rohkemate mudelitega, sest sees on veel sellised autod, nagu Avensis ja Land Cruiser. Viimane näitab eestlaste maasturieelistusi ja selgitab, et kui on olemas hea toode, siis pole ka tugevalt üle poole miljoni krooni ulatuv hind mingiks probleemiks.

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
06. December 2011, 19:34
Otsi:

Ava täpsem otsing