Esmaspäev 5. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Eesti parim golfar läheb esimese eestlasena Briti golfiakadeemiasse

18. jaanuar 2008, 15:23

Estonian Golf Country Club (EGCC)
toetab Eesti parima meesgolfari Torel Neideri golfikorralduse õpinguid Central
Lancashire Ülikoolis Inglismaal ligi pool miljonit krooniga, teatas EGCC.

“Inglismaal õpin nii mängu, mis annab võimaluse tulevikus professionaalina leiba teenida, kui ka golfi ärilist külge, mis lubab loodetavasti anda oma panuse Eesti üldise golfikorralduse tõstmiseks,” ütles Eesti Golfiliidu poolt 2007. aasta Eesti parimaks meesgolfariks valitud ja Inglismaale kolmeks aastaks kooli suunduv Torel Neider.

Lisaks EGCC toetusele teenis Torel Neider välja Šotimaal asuva rahvusvahelise golfi katuseorganisatsiooni Royal and Ancient 1500naelase igal õppeaastal makstava stipendiumi, mida võimaldatakse üle maailma 50 inimesele.

EGCC president Mait Schmidti sõnul pakkus EGCC Torelile kui Eesti ühele lootustandvamale noorele talendile ja tulevasele professionaalile võimaluse pärast õpingute lõpetamist Jõelähtme golfiklubisse täiskohaga tööle asuda.

Täna sõlmiti stipendiumileping 2008. aastaks summas 125 000 krooni.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. January 2008, 15:23
Otsi:

Ava täpsem otsing