Neljapäev 8. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Savisaar näeb laimus rohkemat kui näpuviga

Agnes Ojala 18. jaanuar 2008, 17:19

Tallinna pressiteenistuse teatel kinnitas
linnapea Edgar Savisaar, et on lugenud Äripäeva vabandust, samas pidas ta
vajalikuks märkida järgmist:

„Lugesin selgitusi, nagu oleks ajaleht Äripäev langenud kellegi vale-Savisaare ohvriks. Paraku on see jälle vildak tõlgendus, millega ma ei saa nõustuda. Ohvriks langes siiski mitte Äripäev, vaid ohvriks langesin mina. Kaks tundi mõnitati mind avalikult Äripäev online'is ja Delfis ning seda esiuudiste tasemel. Kui nüüd räägitakse vaid väikesest näpuveast, siis nõnda püütakse asju kinni mätsida. See pole ainult näpuviga, see on pahatahtlik laim. Kui Äripäev helistab kellele iganes ja paneb kuuldud sõnad minu suhu, siis kahtlemata sellega laimatakse nii mind kui ka Tallinna Linnavalitsust.”

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. January 2008, 17:18
Otsi:

Ava täpsem otsing