Viljar Arakas tähistab täna lahkumist

18. jaanuar 2008, 11:41

Suuraktsionäridega kriipima läinud ja Arco
Vara juhatuse esimehe koha maha pannud Viljar Arakas tähistab täna oma
lahkumist ning mõtleb uutele väljakutsetele alles hiljem.

„Noh, viimane päev on muidugi esmaspäev, aga eks reede on sobilikum seda tähistada,“ sõnas Arco Vara juhatuse esimehe koha loovutanud Arakas, kes otsustas vanemate kolleegide soovitusel tuleviku osas mitte rapsima hakata. „Vanemad kolleege tasub alati kuulata ja nad on koguaeg öelnud ühte - ära ainult kiirusta,“ ütles Arakas ja viitas isiklikule kogemusele.

„Enne töötasin ma Arco Transpordis viis aastat ja siis oligi nii, et reedel tulin sealt ära ning esmaspäeval läksin Arco Varasse tööle. Seega tean mis tunne on ühe töö pealt kohe teisele asuda,“ rääkis Arakas, kes siiski ei lubanud kodus kuigi pikalt redutada. „Praegu ma küll ei tea, kuhu lähen, kuid väga pikalt ma koju ei jää. Teades ennest, siis ega ma igavust ei talu,“ ütles Arakas, kellele värskeid tööpakkumisi on tulnud kuhjaga.

Viljar Arakas liitus Arco Vara kontserniga 2002. aastal ning juhatuse esimehena oli ta tegev alates 2004. aasta märtsist.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
18. January 2008, 12:24
Otsi:

Ava täpsem otsing