Bush: USA majandus ei ole veel kriisis

Agnes Ojala 19. jaanuar 2008, 13:29

USA president George Bush rõhutas
telekõnes, et majandusolud USAs on halvenenud, kuid maailma suurim majandus pole
veel kriisis.

Bushi sõnul peavad valitsus ning kongress nüüd astuma kiireid samme, et majandus taas tõusukursile juhtida, pannes selleks kiiresti kokku USA majanduse stimuleerimise paketi, vahendas ETV24 "Aktuaalset kaamerat".

Bushi plaani keskmes on nii tarbija kui ka ärikulutuste innustamine, mis on USA majanduse jaoks ülioluline – tarbijakulutused moodustavad kaks kolmandikku Ameerika majandusest ja kui ameeriklased muutuvad kokkuhoidlikumaks, nagu viimastel kuudel, on see majandusele ohtlik.

Bushi plaani üksikasju ei ole veel avaldatud, kuid kuuldavasti soovib president, et Kongress kiidaks heaks ameeriklastele osa riigikassase tasutud maksude tagasi andmise.

Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
19. January 2008, 13:17
Otsi:

Ava täpsem otsing