Teisipäev 6. detsember 2016

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Harjumaal tõusevad bussipiletite hinnad

Hille Tressum 21. jaanuar 2008, 15:28

Alates homsest, 22. jaanuarist, hakkavad
kehtima uued Harjumaa-sisesed bussiliikluse tariifid, mille kohaselt on
sõidukilomeetri tariif 0,75 krooni ja maksimaalne piletihind 50 krooni.
Maksimaalne kuupileti maksumus on 25-kordne üksikpileti hind, teatab Harjumaa
maavalitsuse pressiesindaja.

Vastavad tariifid on kinnitatud Harju maavanema Värner Lootsmanni korraldusega „Avaliku liiniveo sõidukilomeetri tariifi ja piletihindade kehtestamine bussiliikluses maakonnasisel sõitjateveol 2008. aastal“.

"Pikkadel bussitranspordi probleeme käsitlenud aruteludel on selgunud, et kahjuks pole alternatiivi keskmiselt 15protsendilisele hinnatõusule. Selle on tinginud nii muutunud majanduskeskkond kui ka riigipoolsed võimalused dotatsioonide osas,“ sõnas Lootsmann ning lisas, et alates homsest asuvad ida-, lõuna- ja loodesuunal Harjumaa elanikke teenindama uued bussifirmad, uute lepingute ja noorenenud bussipargiga.


Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
21. January 2008, 15:28
Otsi:

Ava täpsem otsing