Nelonen peab kanalite näitamisõiguste läbirääkimisi

22. jaanuar 2008, 12:46

Viasati juht Krista Leppiko kommenteeris
Neloneni edastamise lõpetamise uudist, et Neloneni läbirääkimised on seotud
kanalite näitamise õigustega satelliittelevisioonis, kindlasti mitte nende
kaotamisega kaabelvõrgust.

„Erinevalt uudises väidetule, ei kuulu Viasat ja Nelonen tegelikult samadele omanikele. Viasat kuulub MTG kontserni, mille aktsiad on noteeritud Stockholmi börsil. Neloneni suuromanikuks on SanomaWSOY. Viasati ning Neloneni läbirääkimised on seotud kanalite näitamise õigustega satelliittelevisioonis, kindlasti mitte nende kaotamisega kaabelvõrgust. Viasat ei saa kuidagi mõjutada kanali otsust Eesti territooriumil programmi edastamine lõpetada,“ kommenteeris Leppiko.

Taustinfoks, tulenevalt uudises toodud kommentaarist: raadiosaade, kus läbirääkimisi Nelosega mainiti, oli eetris 10. jaanuaril kui polnud veel märki sellest, et Nelonen Eestis saadete näitamise lõpetada kavatseb.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

Vaata kogu kava
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
22. January 2008, 10:42
Otsi:

Ava täpsem otsing