Teisipäev 28. veebruar 2017

AS ÄRIPÄEV
Pärnu mnt 105, 19094 Tallinn
Telefon: (372) 667 0111
E-post: online@aripaev.ee

Spetsialist: Eesti turismiettevõtjad ei oska toodet luua

29. jaanuar 2008, 16:13

Tänasel turismialasel seminaril rääkis TÜ
Pärnu kolledži turismimajanduse dotsent Heli Tooman, et üks suurimaid puudusi
Eesti turismis on ebaselgus asutuste toodetes või
nende puudumine.

Tooman rääkis, et Eesti turismiasutuste tooted on ähmased, sageli pole selge, kellele, miks ja mida luuakse. Tooman rääkis, et puutumatu loodus pole turismitoode. „Puutumatut loodust on ka mujal kui Eestis. Loodus iseenesest pole veel toode,“ ütles ta.

Toomani sõnul on koordineeritud tootearendus ja turundus hetkel turismiarenduse ja -turunduse megatrend. „Kui pole olemas toodet, siis pole ka midagi turundada,“ ütles ta. „Eesti turismitoote arendus ja -turundus on lapsekingades.”

Samas rõhutas Tooman, et meil ei saada aru koordineeritud koostööst. "Messidel ei huvituta Eesti kui terve regiooni tutvustamisest, vaid pakutakse ainult oma teenust," tõdes ta. „Eestis puudub üksteisele toe pakkumine. Laiemat vaatenurka ärgitaks! Tervikluses oleks vaja saavutada kvaliteet.“

ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
29. May 2008, 10:26
Otsi:

Ava täpsem otsing