SEB pakub ekspress välismakseid uutele valuutadele

31. jaanuar 2008, 09:48

SEB Eesti Ühispank pakub alates tänasest
ekspress välismakseid lisaks eurodele ja USA dollaritele veel kümnes
valuutas.

Uuendusena välisarvelduste vallas pakub SEB Eesti Ühispank lisaks eurodes ja USA dollarites ekspressmaksetele ka Kanada dollarites, Taani kroonides, Šveitsi frankides, Inglise naelades, Leedu littides, Läti lattides, Norra kroonides, Venemaa rublades ja Rootsi kroonides. Samuti on võimalik teha ekspressmakseid välismaale ka Eesti kroonides.

Ekspressmaksete kasutamine võimaldab ettevõttel maksimeerida oma intressitulu ja sooritada aegkriitilisi ülekandeid oma partneritele enamkasutatavates valuutades. Ekspressmakse puhul saadab SEB Eesti Ühispank makse informatsiooni saaja pangale rahade laekumise osas sama pangapäeva jooksul. Olenevalt maksja pangast toimub laekumine kliendi kontole kas samal või järgmisel pangapäeval.

SEB Eesti Ühispank pakub soodushinnaga ekspressmakseid SEB Grupi pankadesse Baltikumis, Põhjalas, Saksamaal, Poolas, Ukrainas, Venemaal, Prantsusmaal, Inglismaal, Luksemburgis, Sveitsis, USA-s ja Singapuris.


ļæ½ripļæ½ev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
31. January 2008, 09:48
Otsi:

Ava täpsem otsing